Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Rīgas centrā norisināsies Filter Kritērija brauciens 2015

Ziņa publicēta: 28.07.2015 21:39
9.augustā, Ķīpsalā "2015 Riga ETU Sprint Triathlon European Cup" pasākuma ietvaros, norisināsies šosejas riteņbraukšanas sacensības apļu braucienā - "FILTER Kritērija Brauciens 2015". Sacensību oficiālajā mājaslapā ir atvērta dalībnieku pieteikšanās.
Sacensībām norisot Rīgas centrā, tiks dots starts Latvijā līdz šim nebijušam pasākumam - "FILTER Kritērija Brauciens" - šosejas riteņbraukšanas sacensības, kurās dalībniekiem jāveic 10 apļi, katru 5 km garumā. Sacensību formāts ir līdzīgs kā grupas braucienā, visiem braucējiem tiek dots viens kopējs starts un uzvarētājs tiks noskaidrots pēdējā apļa finišā. Distances laikā starpfinišos sagaidāmas pārsteiguma balvas no sacensību atbalstītājiem.

Sacensībās aicināti piedalīties jebkura līmeņa dalībnieki - jauni, elites, senioru grupas braucēji, kurus riteņbraukšana saista gan profesionāli, gan amatieru vai hobija līmenī. Neskatoties uz to, ka visiem dalībniekiem tiks dots viens kopējs starts, tajā pašā laikā būs iespēja sacensties kopumā 15 vecuma grupās. Kā arī tiks apbalvoti labākie braucēji absolūtajā vērtējumā vīriešiem un sievietēm.

Sacensību starta / finiša zona tiks izvietota Ķīpsalā uz Valdemāra ielas. Startējot trases maršruts vedīs pa Vanšu tiltu virzienā uz centru, līdz pagriezienam pa labi uz Pils laukumu. Tālākais trases maršruts ir izveidots pa 11.novembra krastmalu, līdz apgrieziena punktam pie Akmens tilta. Atpakaļceļā trases maršruts ved pa Vanša tilta labo pusi līdz pagriezienam pa labi, virzienā uz t/c "Olimpija". Izbraucot zem tilta pēc 100 metriem seko "S" veida kreisās puses pagrieziens, kas izved atpakaļ uz finiša taisni.

Sacensību grafiks "FILTER Kritērija Braucieniem":

• Balasta dambis 1-a. Sacensību dalības numuru izsniegšana un reģistrācija pie sacensību sekretariāta galda no 9:30 līdz 11:00, reģistrācija sacensībām uz vietas no 9:30 līdz 10:30.

• Komandu pārstāvju tikšanās - 10:45.

• Starts: 11:15.

• Finišs: ~12:35.

• Finišs tiek slēgts 12:45.

• Apbalvošana: 14:30

Sacensības rīko "Aerobike Cycling Agency" sadarbībā ar "Latvijas Triatlona Federāciju". Sacensības notiek atbilstoši UCI un LRF priekšrakstiem. Sacensību laikā jāievēro "Latvijas Triatlona Federācijas" noteikumi - dalībnieki nedrīkst atrasties triatlona sacensībām paredzētājos laukumos, vai kā citādi traucēt sacensību norisei.

Sacensību oficiālajā mājaslapā "www.aerobike.lv" ir atvērta dalībnieku reģistrācija. Līdz 6.augustam ir iespēja veikt iepriekš reģistrēšanos ar 33% atlaidi - 20 EUR. Reģistrēšanās grupas braucienam uz vietas pamatmaksa ir 30 EUR.

Papildus informācija un nolikums pieejams interneta vietnē: www.aerobike.lv

Sociālo mediju komunikācija: https://www.facebook.com/FilterVelokauss

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 17 + 3 =
 »
Top.LV