Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Gandra velobrauciens - Pārdaugava no zāles stiebriem līdz rūpnīcu skursteņiem

Ziņa publicēta: 10.04.2014 10:17
Šī gada 3. maijā, laikā 10:00 – 15:00 norisināsies velobrauciens, kura laikā paredzēts mērot aptuveni 40 km garu ceļu. Starts un finišs paredzēts no Gandra (Kalnciema ielā 28, Rīgā). Brauciens paredzēts gan pa pļavām, meža takām, grants ceļiem un asfaltu, tādēļ ieteicams izmantot kalnu vai tūrisma velosipēdu.

Braucienu raksturo tādi elementi, kā augstākais kalns, namu pagalmi, mazdārziņi, osta, pļavas, dzelzceļš, aleja, koka mājas, cietoksnis, ūdens, muiža, mežs, industriāla vide. Lai piedalītos, nepieciešama prasme braukt ar kalnu velosipēdu, pārslēgt ātrumus, pārvietoties šķēršļotā apvidū. Plānotais maršruts ved pa vietām bez satiksmes vai arī ielām ar zemu transporta intensitāti.

Gatavojoties braucienam, ieteicams vilkt ērtu, laika apstākļiem atbilstošu apģērbu, ērtus apavus. Vēlams izmantot arī aizsargķiveri, kas pasargās galvu no iespējama kritiena un koku zariem mežā. Ieteicams paņemt līdzi arī nelielas uzkodas un dzeramo, lai atpūtas vietā varētu uzņemt enerģiju. Atgriežoties Gandrā, būs iespēja nobaudīt uz ugunskura vārītu zupu.

Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc interesentiem lūgts apstiprināt savu dalību, rakstot uz e-pastu gandrs@gandrs.lv, kā tematu norādot „velo brauciens”. Braucienu vadīs Krišjānis Jansons-Ratiniks (@Velomens).

Dalība velo braucienā ir bez maksas.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
:: Velo Sipēdists 2014.04.10 20:31 Priekš 40km brauciena atpūtas vieta šķiet visai smieklīga padarīšana. It sevišķi, ņemot vērā, ka, pēc brauciena laika spriežot, būs ļoti daudzas pauzes pa ceļam pie dažādiem objektiem.
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 6 + 1 =
 »
Top.LV