Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Latvijas komanda uzvar starptautiskajā sezonas atklāšanas velokrosā!

Ziņa publicēta: 11.02.2013 18:53
Svētdien, 2013.gada 10.februārī Viļņā norisinājās jau piektais Lietuvas Kalnu divriteņu federācijas (MTBF.LT) rīkotais ikgadējais starptautiskais ziemas velokross, kurā piedalījās un panākumus guva arī Latvijas velosportisti.

Kā zināms, MTB velosacensības gada siltajā laikā ir ļoti kupli apmeklētas, bet, lai spētu cīnīties par augstākajām vietām sacīkstēs braukšanā pa sniegu un ledu, ir vajadzīga pamatīga bagāža pieredzes un rūdījuma, kā noteikti netrūkst mūsu velokurjeriem, kuriem aktīvā velosezona nebeidzas nekad. Šis nozīmīgais jaunās velosacīkšu sezonas atklāšanas velokross vienmēr notiek februāra sākumā, kad arī Viļņā praktiski ik gadu valda īsta ziema, tāpēc komandā, kas nu jau četrus gadus kā vienīgā pārstāv Latviju šinīs sacensībās, brauc tikai velokurjeri.

Šogad uz kaimiņvalsts galvaspilsētu komanda "Velokurjers" devās 4 dalībnieku sastāvā - no mūsu kurjeriem sacīkstēs uz starta izgāja Mārtiņš Ozols, Ivo Jonušs, Jānis Šteins un Kristaps Bokišs. Ziemas velobraukšanas meistarību lieliski nodemonstrēja Mārtiņš Ozols, kuram Latvijas komandā šis bija debijas brauciens. Mārtiņš izcīnīja pirmo vietu savā vecuma grupā (virs 30 gadiem), par 45 sekundēm pārspējot tuvāko konkurentu. Jāpiezīmē, ka sportists sacensībām gatavojās īpaši nopietni, trenējoties tām ne tikai Rīgas slidenajās un piesnigušajās ielās, bet vēl pirms divām nedēļām kopā ar domubiedriem veicot distanci no Rīgas līdz Ogrei pa Daugavas ledu. 

Labi veicās arī Ivo Jonušam, kurš šinī pašā vecuma grupā finišēja septītais, savukārt elites grupā Kristaps Bokišs un Jānis Šteins braucienu beidza attiecīgi augstajā 10. un 11.vietā.

Arī visa turpmākā gada garumā mūsu kurjeri piedalīsies dažādās šosejas un MTB sacensībās līdz pat vēlam rudenim, ieskaitot, protams, arī Pasaules velokurjeru čempionātu, uz kuru komanda "Velokurjers" dosies jau trešo reizi, un kas šovasar norisināsies Šveices pilsētā Lozannā. Apsveicam mūsu velokurjerus ar lieliskajiem rezultātiem ziemas velokrosā un novēlam veiksmi un panākumus arī turpmākajās sacensībās!

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 7 + 2 =
 »
Top.LV