Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



1. maijā Rīga rīko velobraucienu

Ziņa publicēta: 21.04.2017 22:17
Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi 1.maijā tiek aicināti aktīvi un enerģiski pavadīt brīvdienu, dodoties kopīgā velobraucienā pa Rīgu un kopā ar "Sporto Rīga" profesionālajiem treneriem atklājot brīvdabas sportošanas sezonu. Pasākuma noslēgumā dalībniekus priecēs Dj Toms Grēviņš un grupas "Otra Puse" koncerts, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Velobrauciens sāksies pie "Arēnas Rīga" un noslēgsies Lucavsalā. Velobrauciena maršruts aptuveni 12 km garš. Starta punktā plkst. 12 pie "Arēnas Rīga" treneru vadībā notiks pasākuma dalībnieku iesildīšanās treniņš. Velobrauciena laikā dalībniekiem tiks garantēta drošība, tehniskā, kā arī medicīniskā palīdzība.

Velobrauciena finišā ap plkst.14 Lucavsalā (Dienvidu pusē) dalībniekus sveiks un uzmundrinās Dj Toms Grēviņš. Savukārt "Sporto Rīga" treneri vadīs kopīgu "atsildīšanās" treniņu un izlozēs abonementus uz sporta zāli "People Fitness". Klātesošie tiks lutināti ar karstu kafiju vai tēju no "Coffee Tower" un gardu zupu, ko piedāvās "Ghetto Burger".

Ap plkst.14.30 uz skatuves kāps mūziķis Normunds Pauniņš, kurš kopā ar grupu "Otra puse" un Antru Stafecku sniegs iedvesmojošu koncertu.

Pasākuma laikā darbosies "Sporto Rīga" telts. Tajā iedzīvotājiem būs iespēja ar kvalificētiem treneriem konsultēties par to, kā uzsākt pareizi sportot. Treneri aicinās izmēģināt lēno skriešanu un pastāstīs, kā pareizi izmantot sporta inventāru. Klātesošie tiks iepazīstināti ar Rīgas pašvaldības nodrošināto bezmaksas brīvdabas treniņu programmu. Šeit varēs aprunāties par veselīga dzīvesveida jautājumiem, kā arī nogaršot sporta uztura jaunākos produktus no "Baker Nutrition" un "Arkan".

Dalība pasākumā ir bez maksas. Pasākumu ar Rīgas pašvaldības atbalstu organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) sadarbībā ar lielāko velosipēdistu pasākumu organizatoru Latvijā - Igo Japiņu (Igo Japiņa Sporta aģentūra), kustībām "Ghetto Games" un "Sporto Rīga" un partneriem "Coffee Tower" un "Ghetto Burger".
Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
:: Andris Upenieks 2017.04.21 22:50 Kārtējā Ušakova veiktā preventīvā akcija pret kritisko masu?
:: Oga 2017.04.22 10:09 Vara arī pēc 30 gadiem nespēj izdomāt neko jaunu.... "Laikā, kuru mēs šodien saucam par "Trešo atmodu", Brīvības piemineklis un tā apkārtne kļuva par vietu, kur tautas atmoda sadūrās ar brūkošās "padomju" impērijas mēģinājumiem šo atmodu apslāpēt. 1987. gada 14. jūnijā grupa "Helsinki-86" organizēja ziedu nolikšanu pie pieminekļa, lai godinātu 1941. gada deportēto piemiņu. Varas pārstāvji šajā pat dienā pie pieminekļa organizēja "velo svētkus". 23. augustā, lai nepieļautu organizētu ziedu nolikšanu pie pieminekļa, tā apkārtni apjoza miliču ķ...
:: m! 2017.04.22 22:44 https://www.facebook.com/events/1840705629516946/
:: o! 2017.04.23 20:17 Mums nevajag 'bezmaksas' zupu, bet drošus veloceļus un velostatīvus pilsētā!
:: Janis C 2017.04.30 12:44 Paldies svētku nodrošinātājiem un par organizēšanu!
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 7 + 2 =
 »
Top.LV