Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Vēl tikai dažas dienas var pieteikties orientēšanās spēlēm "Liepājas pēdas Latvijā"

Ziņa publicēta: 21.04.2017 21:54
4.maijā Liepājā jau sesto reizi notiks orientēšanās spēles komandām "Liepājas pēdas Latvijā. Komandas var pieteikt savu dalību spēlēm vēl tikai līdz 24.aprīlim, aizpildot anketu pašvaldības mājas lapā www.liepaja.lv un nosūtot to uz e-pastu dome@dome.liepaja.lv vai personīgi Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Rožu ielā 6.
Pieteikuma anketa, kā arī spēļu nolikumi katram dalības veidam pieejami http://www.liepaja.lv/page/3717. Nolikums riteņbraucējiem skatāms TE.

Šobrīd spēlēm jau pieteikušās 108 komandas - 45 velobraucēju, 39 - kājāmgājēju un 24 autobraucēju.

Lai pasākums noritētu raiti un kvalitatīvi, ir nepieciešama arī brīvprātīgo jauniešu līdzdalība spēļu organizēšanā. Darbam šajās spēlēs aicina pieteikties aktīvus, radošus un enerģiskus jauniešus. Pieteikumus sūtīt līdz 26.aprīlim, rakstot uz e-pastu brivpratigais.liepajai@gmail.com. Par brīvprātīgo tiek aicināts pieteikties jebkurš jaunietis vecumā no 14 gadiem. Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvanīt Brigitai Dreižei pa tālruni 29690010. Jauniešiem šī būs lieliska iespēja piedalīties un palīdzēt veidot vērienīgākos orientēšanās svētkus Liepājā, gūt jaunu pieredzi un iemaņas.

Spēles arī šogad vadīs atraktīvais Renārs Zeltiņš. Spēļu atklāšana notiks plkst.13:00 pie Liepājas pilsētas domes, savukārt finišs būs Liepājas Olimpiskajā centrā no plkst.17:00, kur spēļu noslēgumā uzstāsies grupa "Gain Fast" un ielu vingrotāji ar īpašu šovu.

2017.gada 4.maijs visā Latvijā pasludināts arī par Latvijas valsts simtgades svinību atklāšanu, tādēļ ikviens interesents aicināts apmeklēt jebkuru no pasākumu cikla "Brīvības svētki Liepājā" notikumiem - simtgades ozola stādīšanu J.Čakstes laukumā, Nacionālo bruņoto spēku dienu un orientēšanās spēles "Liepājas pēdas Latvijā".
Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 15 + 3 =
 »
Top.LV