Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Velopiedzīvojums observatorijas atjaunošanai

Ziņa publicēta: 10.04.2015 13:44
12.aprīlī, kas ir Starptautiskā kosmonautikas diena, notiks riteņbraucēju kluba "ĀdažiVelo" organizētas velo sacensības "Uz zvaigznēm Ādažos II: Visuma atklājējs". Pasākuma mērķis ir vākt ziedojumus Ādažu observatorijas atjaunošanai.

2014.gada 12.aprīlī riteņbraucēju kluba organizētā pasākuma "Uz zvaigznēm Ādažos" laikā tika saziedoti 674.92 eiro, kas tika pievienoti ziedojumiem Ādažu vidusskolas observatorijas atjaunošanai. Šobrīd pavisam kopā saziedotie 2048 eiro tiks izmantoti teleskopa iegādei. Tuvākajā laikā tiek plānota observatorijas kupola iekšienes atjaunošana, kam nepieciešams 1000 eiro. Tāpēc šī gada sacensībās saziedotā nauda tiks ieguldīta atjaunošanas darbu veikšanai.

Sacensību dienā gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem būs iespēja izzināt zvaigžņu pasauli un tuvāk iepazīties ar observatorijas atjaunošanas projektu. Savukārt improvizācijas teātra "Spiediens" dalībnieki parūpēsies par īpaši jautru noskaņojumu, kā arī par dalībnieku un līdzjutēju iesildīšanos pirms starta.

Liela piekrišana pagājušajā gadā bija CSDD drošas braukšanas skolas veiklības braucienam, tāpēc finišā sagaidīs šķēršļu trase, kur savas prasmes varēs pārbaudīt gan lieli, gan mazi riteņbraucēji.

Sacensību dalībniekiem - Visuma atklājējiem - būs jāpieveic divi aizraujoši maršruti, kas būs pa spēkam arī jaunākajiem riteņbraucējiem. Ģimeņu un draugu piedzīvojumu meklētājiem papildu trīs labākajām komandām tiks noskaidroti pa uzvarētājam arī starp tām komandām, kur piedalīsies bērni ar 12", 16", 20" un 24" riteņiem. Zvaigžņotākajiem un atraktīvākajiem dalībniekiem - balvas!

Sīkāka informācija par pieteikšanos sacensībām, par pasākuma gaitu un  konkursiem www.facebook.com/AdaziVelo.

 

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 11 + 3 =
 »
Top.LV