Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Arvis Dermaks kļūst par trīskartēju Pasaules čempionu velotriālā

Ziņa publicēta: 27.08.2014 10:55
Ar teicamiem rezultātiem Karters braucējiem noslēdzas B.I.U. 23. Pasaules čempionāts velotriālā. Pēdējā no trim posmiem Tanvaldē, Čehijā startēja lielākā Latvijas komanda - seši braucēji, Ventspils novada un Karters pārstāvji.

Sacensību vieta un trase bija līdzīga kā Latvijā - baļķi, kalniņi un laukakmeņi. Braucamās trases, salīdzinot ar iepriekšējiem diviem posmiem, bija vieglas, tādēļ mazākā braucēju kļūda šeit varēja izrādīties sāpīgāka, nekā citviet.

Junioru grupas līdera Arvja Dermaka uzdevums bija uzvarēt sacensībās un, kas svarīgi, kopvērtējumā. Pirmo apli braucējs pieveica, iegūstot 16 soda punktus – tas kopvērtējumā būtu devis sesto pozīciju. Tomēr Arvis spēja saņemties un sacensību otro daļu nobrauca bez aizķeršanās, iegūstot tikai vienu soda punktu. Rezultātā braucējs pakāpās uz trešo vietu posmā ar ko Arvim pietika, lai atkārtoti kļūtu par BIU Pasaules čempionu.

Ansis Dermaks startēja Elites grupā, kur piedalās tikai spēcīgākie Pasaules braucēji. Iepriekšējos posmos Ansis bija ieguvis piektajā un ceturtajā vietā, un, līdzīgi kā iepriekš, arī šoreiz braucējs finišēja piektais: “Rezultāts ir ļoti labs rezultāts, jo nekad mūžā nebiju domājis, ka spēšu tik augstu izsisties Pasaules Elitē. Jau tagad sāku domāt par nākamo gadu un tā mērķiem”. Par Elites uzvarētāju kļuva čehs Vaclavs Kolārs, kurš arī viesojies Latvijā uz komercsacensībām.

Minime grupā grūts starts bijis Ralfam Blumfeldam, kurš šoreiz ieguvis 14. vietu. Benjamin grupā divi Latvijas braucēji ieguvuši līdzīgus rezultātus – Kristaps Elsts 10.vietu un Mārcis Meiers 11.vietu. Zīmīgi, ka abus jaunos braucējus dienu pirms starta asistēja brāļi Dermaki. Markuss Karņickis, jaunākais Latvijas braucējs, savukārt, ieguva otro vietu Poussin grupā, finišējot uzreiz pēc līdera kopvērtējumā.

Karters pateicas lielākajam kluba atbalstītājam – SIA “Niedrāji MR”. Tāpat arī paldies saka Ventspils novada domei par piešķirtajiem līdzekļiem un “Ghetto family” par sniegto finansiālo atbalstu brāļu Dermaku nokļūšanai visos Pasaules čempionāta posmos.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 9 + 2 =
 »
Top.LV