Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Jau šajā nedēļas nogalē velodiena Saulkrastos

Ziņa publicēta: 18.08.2014 10:50
Jau 23.augustā, otro gadu pēc kārtas pašā Saulkrastu pilsētas sirdī – pie Saules laukuma, plānotas velo dienas aktivitātes, kuru laikā ikviens varēs izmēģināt savus spēkus un iegūt lieliskas balvas, piesakot savu dalību kādā no distancēm – tautas braucienam (30km), velo piedzīvojumam pilsētā, velo dragreisā vai maksimālā ātruma sasniegšanas sacensībām. Mazākie riteņbraucēji varēs izmēģināt savus spēkus, īpaši viņiem veidotās distancēs.

Pulksten 11:30 tiks dots starts tautas distances posmam, kurā ikviens var izmēģināt savus spēkus, pievarot attālumu ceļu policijas pavadībā. Pirmie trīs, kuriem izdosies pārbraukt finiša līniju, iegūs arī balvas, kas paredzētas gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Šajā posmā drīkst piedalīties dalībnieki, kuri ir sasnieguši vismaz 12 gadu vecumu.

Vēlāk, pulksten 16:30 – 19:00 norisināsies ģimenēm un draugu kompānijām paredzēts velo piedzīvojums pilsētā. Šajā distancē katrā komandā nepieciešams četru dalībnieku sastāvs. Piedzīvojuma mērķis ir iepazīstināt dalībniekus ar pilsētu – paredzēts gana neikdienišķs, taču aizraujošs un interesants brauciens apmēram divu stundu garumā. Arī šī posma ātrākie un veiksmīgākie iegūs balvas.

Asāku izjūtu cienītāji varēs iesaistīties velosipēdu dragreisā laikā no 15:30 – 17:30. Distancē veiksmīgākais varēs iegūt lielisku balvu – braucienu ar Formula 3.

Maksimālā ātruma sasniegšanas sacensības posmā no 14:30 – 15:30 ikviens varēs iemēģināt savus un sava braucamā spēkus. Kā vēsta organizatori, pagājušā gadā šo distanci veica arī dāma cienījamā vecumā.

Arī mazākajiem dalībniekiem vecumā līdz 12 gadiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus sacīkstēs īpaši veidotā trasē no 13:40 – 16:00. Uzreiz pēc tam apbalvoti tiks jaunākie dalībnieki un tautas distancē startējušie. Pārējo sacensību posmu dalībnieku apbalvošana norisināsies brīdi pēc velo piedzīvojuma finiša – ap pulksten 20:00.

Dalībai Saulkrastu velosacensību sporta distancei un rallijam iespējams pietiekties iepriekš mājas lapā www.fotorallijs.lv. Dalības maksa tautas distancē – 7 EUR, pasākuma dienā – 10 EUR no personas. Iepriekš piesakoties velo piedzīvojumam, dalības maksa 20 EUR no komandas, taču pasākuma dienā – 30 EUR. Iepriekš pieteikties maksimālā ātruma un velo dragreisa distancēm iespējams vien par 3 EUR. Bērnu distancēs dalība bez maksas.

Pasākuma organizatori aicina pieteikties ikvienu interesentu brīvprātīgo tiesnešu darbam tautas distancē, kā arī tehniskos u.c. darbiniekus.

Papildus informācija:

Arnis Novickis (tel. 27160611)

arnis@fotorallijs.lv

Ervīns Ješus

ervins.jesus@gmail.com

www.fotorallijs.lv

www.saulkrasti.lv

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 11 + 2 =
 »
Top.LV