Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



‘’Vitamax Liepājas velomaratona’’ sporta klasē pirmo vietu izcīna Armands Bēcis

Ziņa publicēta: 17.08.2014 21:57
"Vitamax Liepājas velomaratona" sporta klasē uzvarējis komandas ‘’Rietumu- Delfin’’ braucējs Armands Bēcis, svētdien informēja sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Komandas ‘’Rietumu- Delfin’’ braucējs Armands Bēcis uzvaras laurus plūca, pieveicot  85 kilometrus garo "TVplay.lv" Sporta braucienu 1 stundā un 59 minūtēs.

‘’Braucu no Rīgas 200km tikai ar vienu domu – ,ka uzvarēšu. Paldies organizatoriem par interesanto un ātro trasi īpaši par bruģēto trases posmu. Brauciens bija smags, jo spēcīgu  konkurenci sastādīja pārējie sportisti. Izdevās realizēt izcilu taktiku kā cerēts, jūtos laimīgs’’, teica Armands Bēcis ‘’Rietumu- Delfin’’ braucējs.

Sporta klasē otrajā vietā ierindojās Viesturs Lukševics kas trasē pavadīja 2 stundas, bet trešais ātrākais bija Nils Ķelderis, uzrādot laiku 2 stundas un 3 sekundes.

Organizatori bija sagatavojuši ātru un aizraujošu trasi, bet dalībniekiem bija iespēja izjust gan jauna asfaltbetona, gan bruģakmens segumu, kas līdzinās pasaulē populāro sacensību ‘’Tour de France’’ tradicionālajam bruģa posmam. Trase vijās pa Karostas vēsturiskajām vietām, kas pārsteidz ar unikālo arhitektūru ne tikai Latvijas, bet pasaules mērogā.

‘’Vitamax Liepājas velomaratonā’’, ar kuru tika atjaunotas šosejas riteņbraukšanas tradīcijas Liepājā, bija trīs distances „TVplay.lv” Sporta distance (85,2 km), „VIVUS.LV’’ Tautas distance (42,6 km), kā arī „Lego” bērnu distances (500- 1000m).

Liepājas velomaratonu organizē „Baltijas Maratoni” sadarbībā ar Liepājas pilsētas domi un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju.

/Raksta ilustrācija no Liepaja.lv/


 

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 9 + 2 =
 »
Top.LV