Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Valsts policijas velosportisti Eiropas sporta spēlēs

Ziņa publicēta: 13.07.2014 19:01
Valsts policijas velokomanda dodas uz Briseli, Beļģijā, lai piedalītos gadskārtējās Eiropas policistu un ugunsdzēsēju sporta spēlēs. Mūsu komanda cer uz lieliem panākumiem gan šosejas riteņbraukšanas, gan kalnu divriteņu sacensību trasēs. Jau pēc nedēļas kļūs zināms, vai mūsu velosportistiem būs izdevies pirmo reizi izcīnīt medaļas augsta līmeņa starptautiskās sacensībās.

Valsts policijas velokomanda uz sacensībām dodas piecu vīru sastāvā. Šosejas riteņbraukšanas sacensībās, kas norisināsies 16. jūlijā, startēs Valsts policijas Tukuma iecirkņa pārstāvis Juris Visockis un Rīgas Teikas iecirkņa darbinieks Gatis Detlavs.

Savukārt kalnu riteņbraukšanas sacensībās, kas norisināsies 17. jūlijā mūsu komanda startēs pilnā sastāvā. Kopā ar J. Visocki un G. Detlavu uz starta izies arī Valsts policijas Centrālā aparāta amatpersona Zintis Gailis, Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieks Normunds Treilons, Rīgas pašvaldības policijas, Ziemeļu pārvaldes kārtībnieks Aldis Teineišeis, kā arī Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes vecākais inspektors Mārtiņš Dzelmītis.

Lielākie panākumi tiek sagaidīti no Jura Visocka šosejas riteņbraukšanas sacensībās. To, ka J. Visockis ir teicamā sportiskajā formā, apliecināja viņa starts jūnija beigās notikušajā Latvijas čempionātā riteņbraukšanā, kur J. Visockis triumfēja šosejas braucienā sportistiem vecumā virs 30 gadiem.

Tāpat cerības uz augstu vietu mūsu komanda liek arī uz kalnu divriteņu sacensībām komandu vērtējumā. Ja visiem komandas dalībniekiem izdosies parādīt savu labāko sniegumu, Latvijas Valsts policijas velosportistiem ir labas cerības kāpt uz goda pjedestāla.

Līdz šim Valsts policijas velosportisti jau veiksmīgi startējuši vairākās augsta līmeņa starptautiskajās sacensībās. Pērn augustā mūsu komanda Ziemeļīrijā startēja XV Pasaules policijas, ugunsdzēsēju un glābēju sporta spēles, savukārt šī gada maijā Spānijā aizvadīts veiksmīgs starts pasaules policistu riteņbraukšanas čempionātā.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 15 + 1 =
 »
Top.LV