Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Salaspilī turpināsies “FILTER Velokauss 2014” seriāla izcīņa

Ziņa publicēta: 04.07.2014 15:18
Šī gada 10. jūlijā, pēc nepilna mēneša pārtraukuma Salaspilī norisināsies šosejas riteņbraukšanas sacensību seriāla „Filter Velokauss 2014” 4. posms, kā ietvaros dalībniekiem būs jāveic 13 km gara individuālā brauciena distance.

“Filter Velokauss” ir tautas klases šosejas riteņbraukšanas sacensības, kurās var piedalīties gan profesionāli sportisti, gan sporta entuziasti. Kopumā seriāls sastāv no 7 posmiem. Tajā dalībnieki var sacensties kopumā 24 vecuma grupās un absolutājā vērtējumā - vīriešiem, sievietēm un komandām.

Tāpat kā pirmajā posmā, sacensību norises centrs tiks izvietots Silavā, Meža ielā. Trases maršruts ved pa vietējiem pašvaldības ceļiem. Tās lielāko daļu sastāda ļoti labas kvalitātes asfalta segums. Šis ir viens no tehniski sarežģītākajiem "Filter Velokausa" posmiem – trases lielāko daļu sastāda šaura, bet vienmērīga šoseja ar kopumā iekļautiem 3 deviņdesmit grādu pagriezieniem. Reljefa izmaiņas ir ļoti minimālas. Tā kā daļa trases ir atvērtā laukā, tad iespējama pastiprināta vēja ietekme.

Dalībniekiem atkārtoti startējot Salaspils trasē, pēc distancē pavadītā laika, būs iespēja noskaidrot vai salīdzinājumā ar sezonas sākumu ir spējuši uzlabot savu fizisko kondīciju. Īpaša uzmanība tiks pievērsta tam, vai tiks labots trases rekords, kas joprojām pieder seriāla kopvērtējuma līderim - Rihardam Bartuševicam (Trek Team). Bartuševics 13 km garo distanci spēja veikt 17 minūtēs un 48 sekundēs (AVG - 43,8 km/h).

Pēc aizvadīta seriāla pirmā apļa 3 posmiem, seriāla kopvērtējuma līdera vadībā atrodas Rihards Bartuševics (1105 punkti). Atpaliekot ar 29 punktiem, uz papēžiem min Sandis Āķis (Rietumu Delfin). Trešajā pozīcijā – Kaspars Launerts (980 punkti).

Sievietēm līderu pozīcijā joprojām atrodas viena no Igaunijas labākajām jaunajām riteņbraucējām - Liisi Rist (768 punkti). V-U19 vecuma grupā līdera pozīcijas un balto kombinezonu saglabā Edgars Maculēvičs (ĶNSS). Komandu vērtējumā šobrīd pirmajā vietā ar 2829 punktiem “Trek Team” komanda.

Sacensību oficiālajā mājaslapā “Aerobike.lv” joprojām ir atvērta dalībnieku reģistrācija. Vēl līdz 7. jūlijam, plkst. 24.00 var veikt iepriekšēju reģistrēšanos atsevišķam posmam par zemāku dalības maksu – 10 EUR.

Šobrīd aktīvākie 52 dalībnieki turpina dalību “EuroPark velo programmas - 1000 dienas bezmaksas autostāvvietu Rīgā” balvas fonda ietvaros. Lai pieteiktos “EuroPark velo programmai”, ir nepieciešams piedalīties visos septiņos “Filter Velokauss 2014” posmos.

EuroPark 1000 autostāvvietu kuponi (līdz 24 stundām katrs) tiks sadalīti vienādās daļās starp visiem riteņbraucējiem, kas startējuši visos sacensību posmos. Kuponus var izmantot 23 EuroPark āra stāvvietās Rīgā. Stāvvietu kuponi nav jāizmanto ne viens pēc otra, ne arī vienā un tajā pašā stāvvietā. Tos var izmantot dažādās autostāvvietās visā pilsētā, ja to vēlas balvas saņēmējs.

Informācija un reģistrācija: www.aerobike.lv

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 12 + 1 =
 »
Top.LV