Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



EuroPark velo programma: aktīvākajiem FILTER Velokauss dalībniekiem 1000 dienas bezmaksas autostāvvietu Rīgā

Ziņa publicēta: 15.04.2014 10:38
“EuroPark velo programma” ir kuponu balvu fonds visiem “Filter Velokauss 2014” dalībniekiem. 1000 stāvvietu kuponi (līdz 24 stundām katrs) tiks sadalīti vienādās daļās starp visiem riteņbraucējiem, kas startējuši visos sacensību posmos.

2013. gadā pilnīgi visos posmos piedalījās 23 braucēji. Vienkāršs aprēķins atklās, ja līdzīga programma tiktu īstenota pagājušajā gadā, katrs no viņiem saņemtu 43 dienas ar bezmaksas stāvvietu laiku.

EuroPark velo programmas nosacījumi:

  • Lai pieteiktos balvu programmai ir nepieciešams piedalīties visos septiņos Filter Velokauss 2014 posmos. Tā kā riteņbraukšana ir tehniskais sporta veids, tad gan posmā finišējušie, gan nefinišējušie dalībnieki skaitās. Reģistrēšanās posmam, bet nepiedalīšanās tajā netiek atzīta par līdzdalību - ir nepieciešams faktiski startēt posmā.
  • Ja balvu fonds nevar tikt precīzi sadalīts starp braucējiem, bezmaksas kuponu skaits tiek noapaļots līdz tuvākajam zemākajam skaitlim. Tie kuponi, kas būs palikuši pāri pēc vienlīdzīgas sadales, tiks sadalīti starp ranga līderiem atbilstoši kausa vispārējai klasifikācijai. Piemēram, ja 23 cilvēki sadalīs balvu fondu, tad 11 braucēji dabūs 44 vienas dienas stāvvietas kuponus un pārējie saņems 43 vienas dienas stāvvietas kuponus.
  • Kuponus var izmantot 23 EuroPark āra stāvvietās Rīgā. Stāvvietu kuponi nav jāizmanto ne viens pēc otra, ne arī vienā un tajā pašā stāvvietā. Tos var izmantot dažādās autostāvvietās visā pilsētā, ja to vēlas balvas saņēmējs.

Lasi arī saistīto ziņu "Jau drīz tiks atklāts "Filter Velokauss 2014" riteņbraukšanas sacensību seriāls"

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 4 + 1 =
 »
Top.LV