Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Pāri Jūrmalas šosejai top vēl viens gājēju un velosipēdistu tilts

Ziņa publicēta: 11.06.2016 12:05
Naktī uz piektdienu, 10.jūniju, pāri Jūrmalas šosejai pie Babītes notika gājēju un velosipēdistu tilta laiduma konstrukcijas montāžas darbi. To laikā uz 10 minūtēm tika slēgta satiksme, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".
Pēc VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) pasūtījuma gājējiem un velosipēdistiem šogad tiks izbūvēts tilts pāri Jūrmalas šosejai (a/c Rīga - Ventspils (A10)). Tas savienos divas apdzīvotas vietas Pierīgā - Babīti un Priežciemu. Šajā posmā satiksmes intensitāte ir 40 000 automašīnu diennaktī.

Pāri Ventspils šosejai (A10) Babītes pagasta teritorijā (14,82. km, pirms nobrauktuvēm uz Rīgas apvedceļu A5) uzceltā tilta garums būs 78.24 metri un platums 3.62 metri. Tā konstrukciju veido trīslaiduma tērauda kopne, kas ir balstīta ar tērauda vanšu palīdzību. Tilts balstās uz 18 balstiem, tā pamatus veido 52 urbpāļi. Tilta vantis būs veidotas no tērauda stieņiem, tilta margu konstrukcijās paredzēts apgaismojums. Uz abām pusēm no tilta tiks izbūvētas dzelzsbetona rampas, bet autoceļa sadalošajās joslās - 50 metrus uz katru pusi tiks izbūvēts žogs. Darbu plānots pabeigt līdz augustam.

Būvdarbus veic pilnsabiedrība "LNK Industries Group", būvuzraudzību - akciju sabiedrība "Ceļu inženieri", būvprojekta autors ir SIA "Projekts 3". Tilta būvdarbu līgumcena ir 1 059 959.99 eiro (ar PVN).

Foto: Renārs Koris.
Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 7 + 1 =
 »
Top.LV