Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Šogad plāno pagarināt Ķengaraga promenādi

Ziņa publicēta: 12.02.2016 19:20
Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja nolēmusi piešķirt 127 655 eiro no infrastruktūras fonda Ķengaraga promenādes - gājēju/veloceļa Centrs-Dārziņi turpinājuma izbūvei gar Daugavu, vēsta Rīgas domes pārstāvis Mārtiņš Vilemsons.

Šogad plānots izbūvēt 500 metru garu promenādes posmu virzienā uz Dārziņiem: veikt gājēju un veloceļa izbūvi, gājēju aizsargbarjeru, ceļa zīmju, brauktuvi norobežojošo elementu, ceļa zīmju uzstādīšanu, kā arī nodrošināt teritorijas labiekārtošanu, nostiprinot esošās nogāzes un izvietojot papildus atpūtas soliņus, atkritumu urnas, veloturētājus.

‌Gar Daugavu vairāku kilometru garumā jau izveidots gājēju un veloceļš, kas papildināts ar atpūtas soliņiem, vides objektiem, rotaļu laukumu, putnu novērošanas torni, gājēju tiltiņiem. Ķengaraga promenādē kopā labiekārtota teritorija 4,7 kilometru garumā.

‌2014.gadā veloceļam tika izveidots pagarinājums no Ķengaraga promenādes līdz Mazjumpravmuižai, bet pērnā gada novembrī tika pabeigts jauns gājēju un veloceļa turpinājums 630 metru garumā posmā no Mazjumpravas muižas uz Dārziņu apkaimes pusi.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
:: ho ho 2016.02.13 22:11 Turpinot veloceļa „Centrs-Dārziņi” realizāciju šādā tempāpa pa 0,5 km gadā trūkstošo posmu no Jumpravmuižai līdz Dārziņiem realizēs 6 gadu laikā, bet visus trūkstošos 6,5 km posmus līdz centram iespējams realizēs 13 gadu laikā līdz 2029. gadam!
:: ario 2016.02.15 09:14 Bet iespēju tikt no centra līdz Ķengaragam ir vienkārši uzmetuši jau n-to gadu.
:: ho ho 2016.02.15 11:30 Tuvākajos 3 gados Ķengaraga un centra savienojums nav plānots. http://www.diena.lv/latvija/riga/velocelus-riga-pagarinas-vel-par-27-kilometriem-14110737
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 8 + 2 =
 »
Top.LV