Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Mazais velo detektīvs

Ziņa publicēta: 17.11.2015 19:34
Katru gadu Eiropā tiek nozagti vairāk kā 3 miljoni velosipēdu. Viens no veidiem, kā novērst sava braucamā pazušanu, ir pietiekami laba slēdzene un divriteņa atstāšana tikai pietiekami drošās vietās, tomēr tas ne vienmēr ir pietiekami un gana. Savukārt policija ar notikušo var cīnīties tikai tad, kad kaitīgās sekas jau ir iestājušās... Tomēr arī šai problēmai izgudrots risinājums, turklāt ar lielisku nosaukumu. Šerloks!

Tā ir pasaulē mazakā un nepamanāmākā GPS pretzagļu sistēma, kas nepārtraukti uzmana velo kustību, tādējādi padarot daudz iespējamāku tā atgūšanu no zagļiem. Ierīci iespējams ievietot jebkurā no velo sastāvdaļām – rāmī, sēdeklī vai pat rokturos, līdz ar to no ārpuses tā ir nepamanāma un arī nesabojā velo dizainu. Tiesa, pagaidām Šerloks vēl netiek ražots, tomēr jau 2016. gada pavasarī tiek solīta tā pieejamība – un Itālijas uzņēmums ar šo ierīci jau ir uzvarējis vienā no kategorijām Apvienotās Karalistes lielākajā izgudrojumu šovā.

Šerloka kustības sensors iedarbojas tikai tad, jad velo ir kustībā – respektīvi, ierīce nebūs nepieciešams ieslēgt/izslēgt un velo apstāšanās laikā netiks tērēta tā baterija. Ar GPS sensoru un interneta savienojumu līdzdarbībā ar Strava aplikāciju būs iespējams nemitīgi izsekot līdzi velosipēda darbībām (veiktajai distancei, atrašanās vietai, ātrumam etc) un sazināties ar citiem.

Šerloka paziņotā velo atrašanās vieta būs ļoti precīza – lielākā iespējamā kļūda vai novirze varētu būt tikai 5 metri. Turklāt nepieciešamības gadījumā būs iespējams caur viedtālruņa aplikāciju arī iedarbināt ierīcē esošo skaņas signālu kā signalizāciju.

Mazs detektīvs Tavā velosipēdā, kas patiešām pasargās no zagļiem un vienmēr ļaus tev zināt, kur tavs divritenis atrodas – patiešām tā ir Šerloka vārda vērta ierīce.

http://www.sherlock.bike/ - pašas ierīces mājaslapa
https://twitter.com/sherlockbike
https://www.f6s.com/sherlockbike
https://play.google.com/store/apps/details?id=bike.sherlock.app&hl=lv
http://www.bikeradar.com

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 11 + 1 =
 »
Top.LV