Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Velo Viesnīca – droša pārziemošana ikvienam velosipēdam

Ziņa publicēta: 03.10.2014 19:38
1.oktobrī durvis vēra projekts „Velo Viesnīca“ – lielisks un draudzīgs risinājums tiem rīdziniekiem, kuriem velosipēda novietošana ziemā sagādā lielākas vai mazākas galvassāpes.

Šaurs dzīvoklis vai bieži uzlauzts pagrabs vai šķūnītis, kur velosipēds novietots „ziemas miegam“ nereti rezultējas ar bēdu stāstiem par to, ka velosipēdu ziemā nav kur īsti droši uzglabāt, un pat ja tāda vieta atrodas, nav garantijas, ka pavasarī šis velo tur vēl būs.

Velo veikals Burusports Čaka ielā atradis un izveidojis risinājumu tieši šiem velo īpašniekiem – iespēju atstāt velosipēdu uz ziemas sezonu no 1.oktobra līdz 1.aprīlim apsildītā, apsargātā un tieši tam paredzētā telpā, turklāt par ļoti demokrātisku samaksu.

„Vienīgais, ko vēlamies uzsvērt – mūsu telpās sagaidām tīrus velosipēdus. Ja klientam nav iespēja savu velo nomazgāt, par simbolisku samaksu to izdarīs mūsu servisa meistari,“ uzsver veikala Burusports mārketinga vadītāja D.Kurpniece. „Esam padomājuši arī par juridisko pusi, lai velo īpašnieks pavasarī bez satraukuma var saņemt atpakaļ savu spēkratu. Katram velosipēdam paredzēta sava vieta kārtīgā, drošā un apsildāmā telpā, par ko pārliecināties var ikviens klients.“

Tiklīdz esi nolēmis savu velo sezonu pārtaukt un pievērsties ziemas lietām, vari velosipēdu vest uz Burusports veikalu A.Čaka ielā 149 un mierīgu sirdi novietot velosipēdu „Velo Viesnīcā“ uz visu ziemas sezonu.

Vairāk informācijas - www.burusports.lv/velo-viesnica

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
:: Mihails 2014.10.03 19:40 Labāk būtu devuši padomu turpināt braukt vismaz līdz sniegam!
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 3 + 3 =
 »
Top.LV