Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Latvijas velosipēdu ražotāji atgriezušies no pasaules lielākās velo izstādes

Ziņa publicēta: 01.09.2014 11:16
Latvijas velosipēdu ražotājs uzņēmums Ērenpreiss Original ar LIAA sniegto atbalstu kopā ar Latvijas elektrovelosipēdu Blue Shock Bike ražotāju laikā no 27.–30. augustam piedalījās Eiropas lielākajā velo izstādē „Eurobike 2014”.

“Eurobike 2014” velo izstāde ir lielākais velosipēdu nozares notikums pasaulē, kur ik gadu satiekas visi nozīmīgākie nozares profesionāļi, lai uzlabotu un attīstītu savas biznesa iespējas.

Izstāde notika Frīdrihshafenē, Vācijas dienvidos, kur izstāžu zāles nolūkiem bija pielāgots milzīgs izbijis aviokomplekss ar 12 hallēm un 100 000 m2 lielu teritoriju. Izstādē piedalījās vairāk kā 1500 dalībnieki un četru dienu garumā to apmeklēja aptuveni 50 000  interesenti.

 „Izstādes laikā satikām jau esošos partnerus no visas pasaules, gan dibinājām jaunus kontaktus ar biznesa pārstāvjiem, kā arī prezentējām mūsu kolekcijas jaunumus, tajā skaitā jaunos Ērenpreiss velosipēdu modeļus „Sparrow”” stāsta Toms Ērenpreiss.

„Ar savu Ērenpreiss velosipēdu stendu izstādē piedalāmies jau trešo gadu un varu teikt, ka izstāde ar katru gadu kļūst arvien iespaidīgāka un lielāka, tāpat arī mēs katru gadu ar savu piedāvājumu kļūstam arvien profesionālāki – to novērtē arī mūsu partneri”.

Ērenpreiss stends jau izstādes pirmajā dienā piesaistīja izstādes apmeklētāju uzmanību ar saviem velosipēdiem. Publika atzinīgi vērtēja velosipēdu izkopto dizainu, izpildījuma kvalitāti un piedāvāto Ērenpreiss velosipēdu klāstu.

Šogad Ērenpreiss velosipēdu stendam piebiedrojās Latvijas pārstāvji – uzņēmums, kas ražo elektrovelosipēdus „Blue Shock Bike”.

„Izstādē piedalāmies pirmo reizi, un šis ir lielisks piemērs, kā kopā var paveikt vairāk – mēs atsaucāmies Ērenpreiss uzņēmuma vadītāja Toma Ērenpreisa aicinājumam piedalīties šajā nozīmīgajā izstādē un kopā draudzīgi sadalījām vietu, lai mēs prezentētu savus un Ērenpreiss – savus divriteņus,” atzīst uzņēmuma „Blue Shock Taxi” attīstības direktors Neils Kalniņš.

Uzņēmums „Ērenpreiss Original” piedalījās “Eurobike 2014” izstādē ar Latvijas Investīciju Attīstības aģentūras sniegto atbalstu.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
:: Pilsonis 2014.09.03 02:33 Un kaada latvijai ieguvums no sho uznjeemumu daliibas izstaadee. Cik liigumi tika nosleegti un cik sadarbiibas partneri atrasti. Atceramies ka LIAA nauda naak daljeeji no latvijas iedziivotaaju nodokljos iemaksaataas naudas un daljeeji no ES naudas. Nez vai taa tika lietderiigi izmantota?
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 12 + 3 =
 »
Top.LV