Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Bianchi būs pārstāvēts arī Latvijā

Ziņa publicēta: 25.07.2014 20:27
Šī gada jūnijā beidzot ir noticis tas, par ko jau sen ir sapņojuši daudzi Latvijas profesionālie velosipēdisti un velosporta cienītāji, turklāt jau ilgu laiku. Latvijas tirgū līdzšinējiem velosipēdu zīmoliem pievienojas arī slavenais itāļu velosipēdu ražotājs Bianchi.

Bianchi ir viens no vadošajiem zīmoliem internacionālajā velosporta tirgū. Šis zīmols jau ir iemantojis velosporta profesionāļu un entuziastu uzticību visā pasaulē, tā pirmsākumi stiepjas vairāk nekā 125 gadus senā vēsturē, kas aizsākās 1885. gadā.

Itāļu zīmols ir izveidojis veiksmīgu sadarbību ar augsta līmeņa starptautiskām velosipēdistu komandām. Bianchi ir sponsors holandiešu profesionālajai šosejas velosipēdistu komandai Belkin Pro Cycling Team, kas sacensībās izmanto Bianchi velosipēdu rāmjus un Shimano komponentus. Iepriekš Bianchi sponsorēja Vacansoleil-DCM e Androni Giocattoli, kas tika aprīkota ar OLTRE velo modeli, Colombia Coldeportes komandai ar Sempre modeli. Bianchi arī pieder TX Active-Bianchi MTB komanda, kas sacensības brauc ar MTB Methanol 29SL un Methanol SL2 velosipēdu modeļiem.

Šobrīd Bianchi velosipēdi tiek pārdoti vairāk nekā 50 pasaules valstīs. Latvijā par ražotāja vienīgo oficiālo izplatītāju ir kļuvis velosipēdu veikals Veloman, kas atrodas Jūrmalā, Vienības prospektā 35.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 19 + 3 =
 »
Top.LV