Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Papildināts - N.Ušakovs un Nīderlandes vēstnieks dosies kopīgā veloizbraucienā pa Rīgas ielām

Ziņa publicēta: 29.09.2015 18:44
Trešdien, 30.septembrī, plkst. 9.15 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Nīderlandes vēstnieks Latvijas Republikā Pīters Jans Langenbergs (H.E. Mr Pieter Jan Langenberg) dosies kopīgā velobraucienā pa Rīgas ielām, kura laikā tiks vērtēta Latvijas galvaspilsētas veloifrastruktūra un uzklausīti speciālistu vērtējumi, ziņo pašvaldības pārstāvji.
Kā zināms, Nīderlande ir slavena ar savām velobraukšanas tradīcijām un labi attīstīto veloinfrastruktūru.

Brauciens sāksies Rātslaukumā pie Rīgas domes ēkas un turpināsies pa Brīvības, Elizabetes, Lāčplēša, Birznieka - Upīša, Dzirnavu, Turgēņeva, Krasta ielām, kā arī pa Salu tiltu, Mūkusalas ielu un Akmens tiltu. Brauciena laikā pašvaldības speciālisti iepazīstinās ar Rīgas veloattīstības plāniem.

Brauciens noritēs konferences par velobraukšanas iekļaujošo plānošanu pilsētvidē ietvaros, kurā tiek aplūkota starptautiskā pieredze un transporta infrastruktūras dizaina standarti mūsdienās. Konferenci sadarbībā ar Rīgas domi, Nīderlandes vēstniecību un Latvijas Riteņbraucēju apvienību organizē inženieru un konsultantu firmas L4 un Witteveen+Bos Latvia. Konference 29.septembrī un 30.septembrī norisinās Rīgas domes Rātsnama Lielajā zālē.Tās programmas skatāma ŠEIT.
Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
:: Oskars Zivtiņš 2015.09.29 20:15 Kā otrs organizators ir jānorāda Witteveen+Bos Latvia inženieru un konsultantu birojs
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 5 + 3 =
 »
Top.LV