Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Par saziedotajiem līdzekļiem bērnu namam Sprīdītis dāvina velosipēdus

Ziņa publicēta: 16.06.2015 21:13
Otrdien, 16. jūnijā, Neatkarības dienas velobrauciena Jūrmalā organizatori Alpha Baltic Sport un Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji viesojās bērnu namā Sprīdītis, dāvinot bērniem 19 jaunus velosipēdus un aizsargķiveres drošai velobraukšanai. Velosipēdi tika iegādāti par Neatkarības dienas velobrauciena dalības maksās iegūtajiem līdzekļiem un ziedojumiem – kopā 3700 eiro, ziņo pasākuma rīkotāji.

Bērnu nama vajadzībām tika iegādāti 19 dažādi velosipēdi – gan tādi, kas piemēroti mazākiem bērniem, gan pusaudžiem, kā arī viens pieaugušo velosipēds, lai izbraucienos bērnus varētu pavadīt audzinātājs. Lai parūpētos par bērnu drošību un veselību, Alpha Baltic Sport bērnu namam Sprīdītis papildus dāvināja arī drošības ķiveres.

„Mēs esam ļoti priecīgi, ka mūsu bērniem būs iespēja jau šovasar doties izbraucienos ar jaunajiem velosipēdiem. Fiziskās aktivitātes ir ļoti svarīgas, lai bērni būtu veseli un enerģijas pilni. Mēs sakām lielu paldies ikvienam Neatkarības dienas velobrauciena dalībniekam – pateicoties jūsu atbalstam, arī Sprīdītis bērniem tagad būs iespēja kļūt par velobraukšanas entuziastiem, un, iespējams, arī bērni paši drīz varēs piedalīties velobraukšanas sacensībās,” savu gandarījumu par dāvanu pauž bērnu nama Sprīdītis direktore Kristiāna Andersone.

Neatkarības dienas velobraucienā piedalījās vairāk nekā 3000 dalībnieku, kas līdztekus sportiskām aktivitātēm un saturīgai brīvā laika pavadīšanai sniedza iespēju Jūrmalas bērnu nama Sprīdītis bērniem jau šo vasaru pavadīt veselīgi un aktīvi.

„Neatkarības dienas velobrauciens šogad notika pirmo reizi, bet mēs ceram, ka tas kļūs par tradīciju un katru gadu Latvijas svētkos pulcēs aktīvus cilvēkus, kas vienosies kopīgam cēlam labdarības mērķim. Mūsu mērķis, organizējot plaša mēroga sporta pasākumus, ir aicināt Latvijas iedzīvotājus būt aktīviem un izaicināt sevi ne tikai mūsu pasākumos, bet arī ikdienā būt mērķtiecīgiem un tiekties pēc sasniegumiem. Tieši pateicoties velobraukšanas entuziastu lielajam skaitam sacensībās, mēs visi kopā esam dāvājuši aktīvākas un saulainākas dienas Sprīdītis bērniem,” prieku un gandarījumu neslēpj sporta sacensību sēriju aizsācējs Latvijā, Alpha Baltic vadītājs Lauris Špillers.

Velosipēdi tika iegādāti sporta preču veikalā Fans, kas bērnu namam Sprīdītis uzdāvināja rezerves riepu kameras, riepu pumpi un slēdzeni. Veikals Fans pēc mēneša dosies uz bērnu namu Sprīdītis, lai veiktu velosipēdi tehnisko apkopi.

Neatkarības dienas velobrauciens notika, pateicoties Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansējumam un ģenerālpartnera Vivus.lv atbalstam. 

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 19 + 1 =
 »
Top.LV