Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Pasaules Dabas Fonds aicina riteņbraucējus piedalīties akcijā Zemes stunda

Ziņa publicēta: 25.03.2015 12:39
Lai iedvesmotu ikvienu ceļu satiksmes dalībnieku ikdienā izmantot videi draudzīgus transporta līdzekļus, Pasaules dabas Fonds aicina “zaļā” transportlīdzekļa lietotājus pielīmēt Zemes stundas “Use Your Power” uzlīmi velosipēdam un savu foto kopā ar šo uzlīmi publicēt savā Twitter kontā ar “hašatagu” jeb mirkļabirku #ZemesStunda. Pēc "Use Your Power" velouzlīmes dodies uz Pasaules Dabas Fonda biroju Rīgā, Elizabetes ielā 8-4. Uzlīmju skaits ir ierobežots!

Savukārt 28. martā laikā no 20:30 līdz 21:30 ikviens iedzīvotājs, uzņēmums, pašvaldība, valdība ir aicināts simboliski izslēgt apgaismojumu uz vienu stundu, lai parādītu savu apņemšanos videi draudzīgai rīcībai ikdienā.

Zemes stundu visā pasaulē svinēs marta pēdējā sestdienā jau devīto reizi. Tas ir lielākais klimata tēmai veltītais pasākums, kāds jebkad noticis. Pasākuma laikā miljoniem cilvēku visapkārt pasaulei vienojās, izslēdzot apgaismojumu uz vienu stundu, lai pieprasītu izlēmīgu rīcību klimata problēmu risināšanai. Vēl vairāk – katru gadu tieši Zemes stundas laikā rodas jauni izaicinājumi un apņēmības, ko īstenot.

Mēs netaupām elektroenerģiju, mēs skaitām to! Cik daudz enerģijas tiek iegūtas, kad visa pasaule vienu dienu vienojas - gan domās, gan darbos katru dienu un katru stundu dzīvot dabai draudzīgāk.

Paldies visiem akcijas atbalstītājiem un tiem, kas ikdienā izvēlas zaļāku pārvietošanās līdzekli! Mēs varam radīt pārmaiņas!

Vairāk par akciju – www.zemesstunda.lv

Pasaules Dabas Fonds
Arta Mellupe
Projektu vadītāja
T. 26119220
E. amellupe@pdf.lv

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 16 + 3 =
 »
Top.LV