Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Velogaismu revolucināri turpina žilbināt ar savām idejām!

Ziņa publicēta: 24.11.2015 20:38
Šķiet, vēl tikai tikko inovatīvā kompānija Blaze nāca klajā ar Lazerlight – ierīci, kas velosipēda priekšā pāris metru attālumā atstaroja divriteņa kontūras, lai braucēju būtu iespējams labāk un ašāk pamanīt. Nu aktīvisti ir izdomājuši ko jaunu, lai divritenis būtu labāk pamanāms arī no mugurpuses – īpašu gaismu Burner, kas Kickstarter kolektīvās sponsorēšanas vietnē projekta finansēšanai un nokļūšanai tirgū nepieciešamo summu savāca un pārsniedza tikai vienas dienas laikā!

Burner šķietami ir ļoti vienkārša gaisma. Tomēr tā sastāv no 24 LED gaismiņām, kas kopā izstaro 100 lūmenu spilgtu gaismas plūsmu! Līdz ar to Burner sarkano gaismu, kas ieslēdzama gan parastajā, gan mirkšķināšanas režīmā, iespējams pamanīt no vairāk kā 180 grādus plaša redzamības lauka! To ir pavisam viegli pievienot velosipēdam,  pateicoties īpašajam divu magnētu mehānismam – turklāt 100 gramus vieglo lukturīti Mag-Sphere dēļ mierīgi var pagriezt gan horizontāli, gan vertikāli, kā arī rotēt, maksimālā brīvībā pielāgojot paša braucēja un velo vajadzībām un  paralēli saglabājot arī drošību un pārliecību, ka Burner nenokritīs.


Protams, ierīce ir arī ūdensdroša (nevis tikai ūdensnecaurlaidīga!) tās īpaši izturīgā alumīnija apvalciņa dēļ. Praktiski Burner ir šobrīd labākais velo aizmugurējais lukturītis savā cenas klasē – īpaši ņemot vērā tā netipisko un izcilo spožumu, plašo redzamības leņķi, kā arī augsto kvalitāti un izturību.

Patiesībā tikai daži velo lukturīši ir sasnieguši šādu gaismas spilgtumu – piemēram, Cateye Rapid X3 ($60),  Lezyne Strip Drive Pro ($50) un  Lupine’s Rotlicht ($125), kurš pat izstaro 160 lūmenu spilgtu gaismu. Tomēr Blaze triumfs slēpjas tieši lielajā LED gaismiņu daudzumā. Mazāks daudzums spilgtāku diožu var panākt nevēlamo citu braucēju apžilbināšanas efektu, neļaujot tiek saskatīt uz ielas notiekošo. Savukārt, sadalot gaismu pa 24 diodēm, Burner panāk tādu pašu spilgtuma līmeni, reizē nodrošinot optimālu redzamību un absolūti samazinot kaitējuma iespējamību citu braucēju nakts redzamībai!  Turklāt vēl kāds lielā diožu daudzuma pluss ir variēšanas iespējas – katrai no LED ir 60 spilgtuma līmeņi, līdz ar to ir nebeidzams iespēju daudzums veidot uz lukturīša pat gaismas rakstus vai izstarot dažādas intensitātes gaismu.

Lukturīša akumulatoram ar vienu lādēšanas reizi tiek solīts mēneša darbības ilgums – protams, to lietojot „standarta pilsētas noslodzē”, kas gan ir samērā plašs jēdziens. Tomēr uzlāde ir pavisam vienkārša – caur magnētisko virsmu, līdzīgi kā MacBook datoriem. Turklāt Burner ir arī  iestrādāts gaismas sensors, kas ļauj veiksmīgāk izmantot lukturīti un arī taupīt baterijas, līdz ar to gaismiņas iedegsies, piemēram, iebraucot patiltēs vai tuneļos un automātiski izslēgsies, izbraucot dienasgaismā – tomēr šo funkciju iespējams arī izslēgt, ja nu arī kāds vēlas dienas laikā maksimālu pamanāmību! 

Pirmajiem pircējiem lukturītis bija pieejams par 30 mārciņām (tiesa, ņemot vērā lielo atbalstītāju skaitu, šī kvota tika izsmelta samērā ātri!), bet pārējiem Burner iegūšana īpašumā tiks piedāvāta par 50 mārciņām  – kas tik un tā ir samērā labs pirkums! Līdz ar to, lai vai kāda būtu gaismiņas cena, jebkurā gadījumā jauno produktu joprojām iespējams atbalstīt Kickstarter vietnē, jau aprīlī savā īpašumā iegūstot inovatīvo un pamanāmo lukturīti un tādējādi atbalstot izgudrotāju virzību tuvāk maksimāli drošiem velosipēdiem, kas ir pamanāmi jebkādā satiksmē.

 
https://www.kickstarter.com

http://www.bikeradar.com
http://www.endurancesportswire.com
http://roadcyclinguk.com
http://www.bikerumor.com
http://www.roadbikereview.com
http://www.bicycling.com
 
Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 15 + 2 =
 »
Top.LV