Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Praktiskās pilsētas meitenes velodžinsi

Ziņa publicēta: 26.11.2015 14:38
Parasti ikdienas velobraukšanai pietiek vien ar vienkāršu uzlekšanu uz divriteņa un došanos ceļā. Tomēr ne vienmēr tas ir labākais variants – it īpaši tad, ja pagadījušās kādas velobraukšanai ne ļoti piemērotas drēbes, piemēram, pagarākās distancēs pēkšņi ne tie paši ērtākie džinsi. Bet nav arī iespējams visu dienu pakļaut velobraukšanai, speciāli ģērbjoties tai visatbilstošāk – un ne vienmēr ir arī laiks pārģērbties pirms vai pēc braukšanas! Tieši tamdēļ ir izveidoti izcili elegants risinājums šai problēmai – sieviešu džinsi, ar kuriem velobraukšana būs tīrais prieks!

Jau iepriekš Ņujorkas uzņēmums Osloh Bicycle Jeans bija izveidojis trīs speciāli velobraukšanai piemērotu vīriešu bikšu līnijas un vienu šortu līniju – bet nu ir pieejami velodžinsi arī dāmām! Jaunās bikses ir eleganti pieguļošas un tajās iestrādāti stepēti poliestera zamšādas spilventiņi ērtākai braukšanai. Arī pats indigo vai armijas zilais audums ir elastīgāks un bikses ir nedaudz garākas kā tipiski – maksimāli ērtai pedāļu mīšanai! Dizainā džinsiem jostas vieta priekšpusē ir nedaudz zemāka kā aizmugurē, to aiztaisīšanas metode ir divas pogas, turklāt sānos džinsu platumu iespējams arī papildus pieregulēt. Turklāt džinsi ir parocīgi arī kabatu ziņā – tās ne tuvu nav aizmirstas (kā tas reizēm gadās ar sieviešu biksēm), gluži pretēji pat telefonam ir atstāta speciāla dubultizturīga kabatiņa.

Īpašie zamšādas spilventiņi ir iestrādāti tieši visintensīvākās berzes vietās – labās kājas apakšstilba rajonā, lai pasargātu no ķēdes kaitējumiem, kā arī uz dibena un augšstilbiem velosēdekļa iedarbības un berzes zonās. No ārpuses tos nav iespējams pamanīt, līdz ar to džinsi praktiski ne ar ko neatšķiras no pārējiem – ja neskaita savu ērtumu un izturību!

Parasti džinsi tiek piedāvāti par 178 dolāriem.

Mēdz teikt, ka nav nepiemērotu laikapstākļu, tikai nepiemērots apģērbs. Varbūt tāpat ir ar velobraukšanu un ikdienas drēbēm?

http://www.osloh.com/
https://www.facebook.com/OslohJeans/
http://totalwomenscycling.com
http://www.cyclingfeeds.com/these-womens-jeans-have-a-built-in-chamois/
http://www.bicycling.com/bikes-gear/preview/these-womens-jeans-have-a-built-in-chamois

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 19 + 3 =
 »
Top.LV