Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Piedalies velosipēdu ziedošanas Ērģemes bērnu nama bērniem noslēguma pasākumā

Ziņa publicēta: 16.08.2015 22:17
Iniciatīvai Namiņš ripo ir izdevies izpildīt šīs vasaras plānu – ir savākti visi nepieciešamie velosipēdi un līdzekļi, lai Ērģemes bērnu nama bērniem un jauniešiem sagadātu veloprieku.
Namiņš ripo velo draugu komanda saka lielu paldies visiem, kas palīdzēja piepildīt bērnu sapņus, un aicina ikvienu piedalīties noslēdzošajā atbalsta tūrē no Rīgas uz Ērģemi. Braucienam iespējams pievienoties jebkurā brīdī un veidā (ar velosipēdu vai auto), un var piedalīties arī tikai noslēguma pasākumā Ērģemē, kurā paredzēts ne tikai uzdāvināt bērniem visu velobraukšanai nepieciešamo, bet arī organizēt izzinošo “Velodienu, kuras ietvaros ar izglītojošu un radošu aktivitāšu palīdzību ikvienam interesentam tiks sniegtas pamatzināšanas par un ap velobraukšanu, velo kopšanu un aktīvu dzīvesveidu.

Velo tūre sāksies ar koncertu Rīgā 20. augustā, kurā uzstāsies Namiņš ripo draugi un atbalstītāji – grupa “Beyond the Borders”, kas atgriezusies no savas Eiropas tūres, kurā vāca līdzekļus “Namiņš ripo” iniciatīvai. 21. augustā uzsāksim savu ceļu no Rīgas uz Valmieru un 22. augustā finišēsim Ērģemē, kurā pastāstīsim, kā viss notika, kā mums veicās, realizējot velo iniciatīvu “Namiņš ripo”, un tad sekos radošās darbnīcas un dažādi pārsteigumi visas dienas garumā. Nobeigumā 22. augusta vakarā kopā ar bērniem dosimies velo izbraucienā ar nakšņošanu un velo orientēšanos Valkā, Zāģezera apkartnē, stāsta rīkotāju pārstāvis Daniels Trukšāns.

Šis būs publisks pasākums, kurā piedalīties tiek aicināts ikviens interesents un atbalstītājs. Plānots, ka tūri pavadīs atbalsta transports, kurā tiks saliktas visas mantas. Līdz ar to divu dienu velo brauciens no Rīgas uz Ērģemi būs pa spēkam ikvienam! Var, protams, arī braukt ar auto vai iet kājām – galvenais ir piedalīties un būt daļai no šī piedzīvojuma.

Visiem, kas vēlas pievienoties, jāaizpilda pieteikuma anketa šeit: ej.uz/naminsripo-ture

Sekot jaunumiem un iegūt vairāk informācijas par “Namiņš ripo” var Facebook lapā https://www.facebook.com/naminsripo, kas arī ir šīs ziņas ilustrācijas avots.
Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 14 + 3 =
 »
Top.LV