Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Velonoma – pieprasīta arī ziemā

Ziņa publicēta: 23.01.2016 14:46
Neskatoties uz ziemīgajiem laikapstākļiem, Sixt velo nomas pārstāvji novērojuši, ka braucēji salīdzinoši aktīvi izmanto iespēju pārvietoties bez sastrēgumiem, braucot ar nomātu divriteni.

Tiem, kam nav pašiem sava braucamā, joprojām ir pieejami Sixt velonomas ziemas velosipēdi, kas izvietoti sešos velo nomas punktos Rīgā: pie viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija, Pulkveža Brieža un Elizabetes ielas, Tallinas un Miera ielas, Vaļņu un Kaļķu ielas, Kalnciema un Slokas ielas, kā arī pie Dailes teātra, Brīvības ielā 75. Nomāt Sixt braucamos var arī divās vietās Jūrmalā — Majoru stacijā, Lienes/Omnibusa ielas krustojumā un pie Dzintaru koncertzāles, Turaidas ielā 1.

Lai arī Sixt velosipēdi ir aprīkoti ar ziemas riepām ar radzēm, kas atvieglo braukšanu ziemas apstākļos, būtisks atbalsts ir Rīgas pašvaldības koncepts, kas paredz, ka arī ziemā velo celiņiem ir jābūt notīrītiem, vēsta Anta Lapa, Sixt mārketinga vadītāja.

90% no visiem nomātājiem ir abonementu īpašnieki, kuri, iegādājoties Sixt velo nomas abonementu, gūst iespēju braukt 2 stundas katru dienu bez papildu maksas. 

‌Kā atzīst viens no aktīvākajaiem SIXT velo nomas klientiem Reinis Zumbergs, velosipēds ir lieliska alternatīva sabiedriskajam transportam, bet Sxt abonementa galvenā priekšrocība — tas ir arī daudz izdevīgāks par sabiedrisko transportu. «Velo nomas pakalpojumi ieviesuši pozitīvas pārmaiņas manā un ģimenes ikdienas dzīvē. Nav jāgaida pieturā vai jāieplāno konkrēts laiks, lai izietu no mājām. Dodoties ar velo uz darbu, svaigais gaiss un fiziskās aktivitātes, labi mobilizē darba dienai. Velosipēda noma sniedz iespēju pārvietoties arī starp punktiem, ko nesavieno sabiedriskais transports, kā arī nav jāuztraucas par „pēdējo“ transportu, ja jādodas mājās vēlāk vakarā,» ieguvumus uzskaita Reinis.  Izmantot Sixt velo nomu esot ērti arī tāpēc, ka nav jāuztraucas par to, kur novietot velosipēdu mājoklī, nav jāveic apkope, kā arī ar Sixt velosipēdu var aizbraukt vienā virzienā un atpakaļ doties ar citu pārvietošanās līdzekli.

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 3 + 1 =
 »
Top.LV